Запрошуємо молодь до участі у конкурсі!

У 2018 році стартував соціальний проект «Scholarship в Україні», беручи участь у якому українські студенти мають можливість отримати гранти на сплату навчання у закладах вищої освіти та коледжах України або сплату додаткових навчальних курсів.

 

3 вересня розпочато новий конкурс для студентів коледжів України в межах проекту «Scholarship в Україні». Надається грант на сплату навчання на суму 10 000 грн. Для студентів, які посядуть 2-і та 3-і місця передбачені заохочувальні грошові призи.

 

Мета проекту – підтримати талановиту молодь, яка здобуває освіту в Україні і прагне розвиватися у своїй професії та залучити до соціальної відповідальності представників малого та середнього бізнесу. Також популяризувати технічні спеціальності серед української молоді.

 

Щоб отримати грант на навчання, необхідно написати конкурсну роботу та захистити її перед журі. Теми робіт визначатимуться в кожному конкурсі проекту окремо, виходячи зі сфери діяльності грантонадавача.

 

Участь у конкурсі безкоштовна. Детальні умови – на сайті конкурсу scholarship.in.ua та сторінці грантонадавача https://www.kredit-ok.com/grant-college/

 

До слова, вже було проведено три конкурси проекту «Scholarship в Україні». Презентація робіт відбувалася у м. Дніпро. Детальніше про результати конкурсу можна дізнатися на сайті https://www.scholarship.in.ua/uk/vesna-2019-2/