Відбувся бізнес-семінар на тему: «Як організувати власний бізнес з вирощування та заготівлі лікарських трав та ягід»

Під таким гаслом відбувся бізнес-семінар за участю Агрохолдингу «Мрія» і об’єднання кооперативів «Файні ґазди». Тернопільський національний економічний університет представляли студенти кафедри обліку та економіко-правового забезпечення агропромислового бізнесу факультету аграрної економіки і менеджменту Вікторія Корнійчук, Софія Паук, Ігор Вовк, Євген Сосновський і доктор економічних наук, професор Петро Романович Пуцентейло.
У ході зустрічі перед учасниками було поставлене завдання стосовно формулювання унікальних і потрібних ідей, покрокового запуску пілотного проекту з вирощування та заготівлі лікарських трав та ягід. Кожен учасник потрапив в атмосферу креативного коворкінгу і мав можливість під час семінару опрацювати проект – від ідеї до покрокового втілення.

Окрім того у роботі семінару взяли участь і виступили з доповідями бізнес-тренери: Ігор Велигана, директор Кооперативного об’єднання СОК «Файні Ґазди», Василь Мартюк, керівник соціально-інвестиційного відділу Агрохолдингу «Мрія», Володимир Стахів, директор Департаменту агропромислового розвитку Тернопільської ОДА, Мар’яна Томчак, керівник Тернопільської аграрної дорадчої служби, Євген Шумейко, директор компанії «Добротрав» та ін.

На думку учасників семінару, сьогодні основна мета бізнесу полягає у ефективному використанні наявних інструментів логістичних процесів заготівлі лікарських трав та ягід. Для цього потрібно удосконалити систему логістики у компанії.