Працівники ТНЕУ взяли участь у Міжнародному інформаційному тижні програми Еразмус+ в Україні

Упродовж 5-9 листопада 2018 року в Києві проходив міжнародний інформаційний тиждень програми Еразмус+ в Україні. Організаторами заходу виступили Національний Еразмус+ офіс в Україні спільно з Представництвом Європейського Союзу в Україні, Виконавчим Агентством з  питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури України у співпраці з Національним Агенством Еразмус+ Європи та Національними Еразмус+ офісами країн партнерів.

Представники відділу міжнародних зв’язків Тернопільського національного економічного університету Кметь Юлія Ігорівна та Пінь Андрій Михайлович  в рамках інформаційного тижня теж мали нагоду взяти участь у заходах, присвячених мобільності для індивідуальної участі та міжнародної мобільності для організацій, які відбувалися на базі Київського університету імені Бориса Грінченка.

Під час зустрічі обговорювалися ключові можливості співпраці між українськими університетами та університетами країн – членів Програми, було представлено рекомендації щодо оформлення заявок, зверталася увага на критерії та процедуру відбору.

Своїм досвідом впровадження проектів міжнародної кредитної мобільності ділилися представники міжнародних відділів університету Турку (Фінляндія), університету Бамберга (Німеччина), Львівського національного університету імені Івана Франка, Сумського державного університету Національного університету «Києво-Могилянська академія».

Рекомендуємо Вам, шановні колеги, відвідати сайт Національного Еразмус+ офісу в Україні (http://erasmusplus.org.ua/novyny/1933-infoweek2018.html), на якому  можна завантажити змістовні  презентації та  отримати багато цікавої та корисної інформації.